Autor Téma: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme  (Přečteno 61224 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« kdy: 28. Březen 2011, 00:42:44 dopoledne »
100%  překladu pro frontend je zde. Administrace přijde o něco později, každý týden probíhá mnoho změn a úprav. I tak, chcete-li doplnit (přeložit moduly, pokračovat v překladu administrace) a především otestovat novou češtinu pro nový virtuemart 2 budeme rádi.  Na překladu dál usilovně pracujeme.
« Poslední změna: 18. Červenec 2011, 15:31:56 odpoledne od VirtueArt »

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #1 kdy: 18. Červenec 2011, 23:42:23 odpoledne »
100% Frontend překladu a 100% překladu administrace je dokončeno. Připravili jsme pro Vás instalační balík který nainstaluje češtinu jak pro admin tak pro forntend VirtueMart přes klasický instalátor Joomla. Podmínkou je nainstalovaná a defaultně nastavená čeština v Joomla 1.5  1.6 (1.7). Nový VirtueMart 2 je fantastický!  ;) Děkujeme za Vaši pomoc při tesotvání a připomínky. Pro stažení balíku je nutné se přihlásit na fórum.
« Poslední změna: 19. Červenec 2011, 09:56:46 dopoledne od VirtueArt »

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #2 kdy: 19. Červenec 2011, 09:55:59 dopoledne »
Aktualizováno dne 18.1.2012
Ke stažení zde po přihlášení. Češtinu stačí přeinstalovat.
« Poslední změna: 18. Leden 2012, 13:13:59 odpoledne od VirtueArt »

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #3 kdy: 23. Červenec 2011, 23:36:22 odpoledne »
Překlad modulů bude co nevidět. Testuje se. Jinak žádné připomínky k češtině? To se mi nechce věřit.  :o

Offline in-box

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Počet poděkování: 30
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #4 kdy: 26. Červenec 2011, 18:36:02 odpoledne »
Nainstaluji Joomlu 1.6 + cz - default + virtuemart + češtinu a .... nic. Všude se stále zobrazují proměnné v En i Cz verzi. Dělám něco špatně? Děkuji za odpověď

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #5 kdy: 26. Červenec 2011, 18:43:04 odpoledne »
Češtinu Joomla jste předpokládám publikoval jak pro Frontend tak i backend?

Offline in-box

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Počet poděkování: 30
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #6 kdy: 26. Červenec 2011, 20:22:17 odpoledne »
Ano

Offline in-box

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Počet poděkování: 30
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #7 kdy: 26. Červenec 2011, 20:26:21 odpoledne »
Instalována Joomla 1.6.5 + VM 2.0.0-beta3

Offline seo.follow

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
  • Počet poděkování: 15
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #8 kdy: 26. Červenec 2011, 20:35:00 odpoledne »
Nainstaluji Joomlu 1.6 + cz - default + virtuemart + češtinu a .... nic. Všude se stále zobrazují proměnné v En i Cz verzi. Dělám něco špatně? Děkuji za odpověď

Mám obdobný problém, zobrazí se cca 3 položky a zbytek nic. Joomla 1.7

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #9 kdy: 26. Červenec 2011, 20:55:12 odpoledne »
VM 2.0.0-beta3 je stará verze tam čeština rozhodně nepojede. Aktuální verze je 2 rc2c více zde: http://www.obchod-virtuemart.cz/novinky/virtuemart-2-rc2-2.html

Offline in-box

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
  • Počet poděkování: 30
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #10 kdy: 26. Červenec 2011, 21:22:52 odpoledne »
Velmi děkuji za odpověď. Už to funguje. Vypadá to zajímavě. Nevíte náhodou kdy bude k dispozici finální verze VM 2 ?

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #11 kdy: 27. Červenec 2011, 11:48:29 dopoledne »

Offline pkubik

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 111
  • Počet poděkování: 625
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #12 kdy: 10. Srpen 2011, 18:40:47 odpoledne »
tak jsem se konečně taky dostal k nainstalování nové verze. Nejde mi nainstalovat mod_virtuemart_allinone.1.9.8d.zip takže mohu hodnotit jen češtinu pro administraci. Našel jsem pár chyb:
Produkty a kategorie - kategorie: nahoře v té liště se mi zobrazuje COM_VIRTUEMART_# pak další je ORDER
Produkty - kliknnout na produkt: Slevnit podle Pravidla - Zlevnit
Soupis zboží - kliknout na produkt - Vlastní pole: Typ pole - Vybrat %s
DPH a slevy: nahoře COM_VIRTUEMART_#
Nastavení systému - Pole zákazníka: nahoře COM_VIRTUEMART_#
Nastavení systému - Země: Dvoupísmený kód země - Dvoupísmenný to samé u Třípísmený kód země
Nástroje databáze - Aktualizace/Migrace - tu toho je hodně

Offline Linelab

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Příspěvků: 3 404
  • Počet poděkování: 13452
    • www.linelab.cz
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #13 kdy: 10. Srpen 2011, 20:50:57 odpoledne »
Děkuji velice za upozornění a Váš čas. Vyšla nová verze virtuemart RCd, takže chyby a změny v balíku opravím. Škoda, že se k nepřipojí další. Češtinu si zde stáhlo okolo 200 uživatelů.

Offline shesha

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 3
  • Počet poděkování: 30
Re: Čeština pro Virtuemart 2.0. začínáme
« Odpověď #14 kdy: 14. Září 2011, 21:29:38 odpoledne »
Zdravím. Nefunguje odkaz na stažení češtiny pro VM2. Můžete mi poradit? Díky. Michal.