Autor Téma: Hlavný produktový obrázok - lightbox  (Přečteno 2511 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Hlavný produktový obrázok - lightbox
« kdy: 22. Březen 2012, 18:47:23 odpoledne »
Vie mi niekto poradiť, ako na rozklikávací, alebo lightboxový alebo proste - potrebujem, aby mi VM dal hlavný produktový obrázok napr. šírky 400px a keď naňho návštevník stránky klikne, aby si rozklikol v lightboxe do plnej veľkosti...kde sa to dá nastaviť? lebo hľadám v css (vmsite-ltr.css), kumštujem v default.php v zložke productdetails a akosi som na to prikrátka.

ďakujem za rady

(p.s. pre ilustráciu ... tu je ten problém http://krpcek.sk/index.php/component/virtuemart/satky/satka-medley-petrolej-detail?Itemid=252)

Offline Jiri

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 208
  • Počet poděkování: 701
    • k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #1 kdy: 22. Březen 2012, 23:32:42 odpoledne »
Co chcete otevírat? ten obrázek, který je bohužel díky doposud neopravené chybě ve VM2 přes celou stránku? http://krpcek.sk/index.php/component/virtuemart/satky/elasticka-satka-medley231-detail?Itemid=252

nejdříve změnte v components / com_virtuemart / views / productdetails / tmp / default_images.php

řádek 26
Kód: [Vybrat]
<?php echo $this->product->images[0]->displayMediaFull('class="medium-image" id="medium-image"',false,"class='modal'",true); ?>
nahradit tímto:
Kód: [Vybrat]
<?php echo $this->product->images[0]->displayMediaFull('class="product-image" id="medium-image"',false,"class='modal'",true); ?>
jinak velikost náhledu se nastavuje v administraci VM, ale s defaultní šablonou nějak nepracuje


Ještě bych vám doporučil použít .htacces a zapnout v globálním nastavení přepis URL - zmizí tím ten index php z linku
« Poslední změna: 22. Březen 2012, 23:38:29 odpoledne od Jiri »

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #2 kdy: 23. Březen 2012, 10:50:24 dopoledne »
ano, presne ten hlavny obrazok chcem mat otvaratelny ..dakujem za tip, vyskusam

na htacces sa chystam, len je tam este tolko roboty, ze toto ma este cas :-)

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #3 kdy: 23. Březen 2012, 11:10:41 dopoledne »
funguje, dakujem
« Poslední změna: 23. Březen 2012, 11:12:53 dopoledne od Kofola »

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #4 kdy: 23. Březen 2012, 13:51:38 odpoledne »
hm, len teraz mi to sice zmensilo obrazok, ale lavy "box" je na celu sirku stranky a mam mimo prave chlieviky a ani za svet neviem zistit, v com je chyba... ak by sa niekomu znalemu chcelo zistit, co som pokafrala, budem rada... takto to ma byt http://krpcek.sk/index.php/component/virtuemart/satky?Itemid=252 a v produktovom nahlade mi to robi toto http://krpcek.sk/index.php/component/virtuemart/satky/elasticka-satka-medley239-detail?Itemid=252

Offline Jiri

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 208
  • Počet poděkování: 701
    • k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #5 kdy: 23. Březen 2012, 14:24:17 odpoledne »
verze Joomla?
verze VM?
verze šablony?

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #6 kdy: 23. Březen 2012, 14:39:06 odpoledne »
joomla 2.5.3
verzia VM 2.0.2
verzia šablóny gk coffe 2.5.1

Offline Jiri

  • Full Member
  • ***
  • Příspěvků: 208
  • Počet poděkování: 701
    • k79.cz - klempířství, výškové práce, výroba, montáž, prodej...
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #7 kdy: 23. Březen 2012, 15:47:45 odpoledne »
Zkuste jak se to tváří v defaultní šabloně Joomla.

koukám, že se v tom pěkně vrtáte  ;D začínají vám tam mizet věcičky
« Poslední změna: 23. Březen 2012, 15:50:33 odpoledne od Jiri »

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #8 kdy: 23. Březen 2012, 18:52:47 odpoledne »
práve, že ešte som do toho moc nezasahovala, akurát som si okopírovala do templatového html com_virtuemart productdetails - default.php a default_images.php a tam som nacapila ten hack ohladom obrázku a tot vsjo... a robí to aj v defaultnej joomla sablone (ta je teraz aktivovana spolu s vm css) .. co mi zmizlo?

Offline Kofola

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 21
  • Počet poděkování: 0
Re:Hlavný produktový obrázok - lightbox
« Odpověď #9 kdy: 23. Březen 2012, 21:17:30 odpoledne »
hm, tak zistujem, ze je to stale velkostou obrazku .. ked dam ako hlavny produktovy obrazok vo velkosti okolo 600px sirka, tak mi to lavy box nenatiahne (vid http://krpcek.sk/index.php/component/virtuemart/satky/elasticka-satka-bledomodra-detail?Itemid=252) takze kedze aj tak nemam rozklikavanie na ten hlavny obrazok, upravim proste velkosti a kaslem na to  ::)